Plánování vaší příští firemní akce je jednoduché

Ať už se jedná o firemní setkání, konferenci, slavnostní zahájení, školení nebo jinou událost, na nás se můžete spolehnout. V naší nabídce poskytujeme pouze ty nejčerstvější ingredience, přátelský a profesionální personál. Sedm dní v týdnu je vám k dispozici Catering Avrat. Nechejte se inspirovat níže, jaký catering pro vás bude vyhovující.

Banket

Při mimořádných slavnostních , či oficiálních událostech jistě budete pořádat BANKET.
Na banketu se podává předem dohodnuté menu. Podává se jednotně pro všechny osoby. Pro banket je nutné zajistit větší počet obsluhujících, kteří mají společné nástupy a odchody. Tito obsluhují musí být na vysoké odborné úrovni. Průběh takového banketu se řídí stanoveným protokolem. Hosté sedí podle zasedacího pořádku u banketových stolů. Mezi jednotlivými chody může být součástí banketu proslov nebo vystoupení kulturního charakteru.

Raut

Pokud budete pořádat raut, bude to rozhodně pro větší počet lidí. Raut je vhodný pro společnost s více než třiceti osobami. Raut bývá zpravidla zahájen přípitkem. Tento přípitek nabízí obsluha z podnosů při příchodu hostů před vstupem do sálu kde se tento raut pořádá. Slavnostní občerstvení touto formou se uskutečňuje ve večerních hodinách. Stoly jsou rozděleny na stoly s pokrmy a sto!y s nápoji. Hosté se obsluhují sami. Personál pouze doporučuje a pomáhá s výběrem jídla a nápojů. Vše se konzumuje ve stoje, proto nesmí chybět stoly na odkládání použitého inventáře. Raut se sestavuje na podle představ pořadatele. Může být i tématicky orientován na různé národní speciality. Sortiment je průběžně doplňován. Raut obvykle trvá tři až čtyři hodiny.

Recepce

Slavnostnější forma rautu se nazývá recepce. Podobně jako u banketu se řídí stanoveným protokolem. Hosté musí dodržovat dress code. Recepce se slavnostně zahajuje a hosty vítá hostitel. Hostitel se s hosty také loučí. Obsluha používá bílé rukavice a je oblečena ve stejnokroji. Pozdní příchod na recepci je povolen a to o patnáct minut.

Koktejl

Koktejl by neměl být delší nez dvě hodiny. Organizuje se dopoledne nebo odpoledne.
Jednodušší forma pohoštění je ekonomicky méně náročná. Pokrmy se servírují tak, aby nebylo nutné používat talíře a příbory. Serví rují se různé chlebíčky, chuťovky, malé dezerty. To vše je doplněno nabídkou nápojů. Obsluha vše nabízí z mís a podnosů, v průběhu koktejlu se sortiment již nedoplňuje.

Číše vína

Lehká forma občerstvení která trvá zpravidla 30 minut a může být uskutečněna v kteroukoliv denní dobu se nazývá ČÍŠE VÍNA. Je vhodná při vernisážích, různých vládních setkáních, při podpisech smluv nebo slavnostních otevřeních, zahájeních, odhalování slavných monumentů. Při těchto příležitostech se podává zásadně víno nebo šampaňské doplněné o různé pochutiny a různé chuťovky.

Slavnostní menu

Slavnostní menu je v podstatě banket, servis několika chodů zajištěných obsluhou.

Plánování vaší příští firemní akce je jednoduché

Ať už se jedná o firemní setkání, konferenci, slavnostní zahájení, školení nebo jinou událost, na nás se můžete spolehnout. V naší nabídce poskytujeme pouze ty nejčerstvější ingredience, přátelský a profesionální personál. Sedm dní v týdnu je vám k dispozici Catering Avrat. Nechejte se inspirovat níže, jaký catering pro vás bude vyhovující.

Banket

Při mimořádných slavnostních , či oficiálních událostech jistě budete pořádat BANKET.
Na banketu se podává předem dohodnuté menu. Podává se jednotně pro všechny osoby. Pro banket je nutné zajistit větší počet obsluhujících, kteří mají společné nástupy a odchody. Tito obsluhují musí být na vysoké odborné úrovni. Průběh takového banketu se řídí stanoveným protokolem. Hosté sedí podle zasedacího pořádku u banketových stolů. Mezi jednotlivými chody může být součástí banketu proslov nebo vystoupení kulturního charakteru.

Raut

Pokud budete pořádat raut, bude to rozhodně pro větší počet lidí. Raut je vhodný pro společnost s více než třiceti osobami. Raut bývá zpravidla zahájen přípitkem. Tento přípitek nabízí obsluha z podnosů při příchodu hostů před vstupem do sálu kde se tento raut pořádá. Slavnostní občerstvení touto formou se uskutečňuje ve večerních hodinách. Stoly jsou rozděleny na stoly s pokrmy a sto!y s nápoji. Hosté se obsluhují sami. Personál pouze doporučuje a pomáhá s výběrem jídla a nápojů. Vše se konzumuje ve stoje, proto nesmí chybět stoly na odkládání použitého inventáře. Raut se sestavuje na podle představ pořadatele. Může být i tématicky orientován na různé národní speciality. Sortiment je průběžně doplňován. Raut obvykle trvá tři až čtyři hodiny.

Recepce

Slavnostnější forma rautu se nazývá recepce. Podobně jako u banketu se řídí stanoveným protokolem. Hosté musí dodržovat dress code. Recepce se slavnostně zahajuje a hosty vítá hostitel. Hostitel se s hosty také loučí. Obsluha používá bílé rukavice a je oblečena ve stejnokroji. Pozdní příchod na recepci je povolen a to o patnáct minut.

Koktejl

Koktejl by neměl být delší nez dvě hodiny. Organizuje se dopoledne nebo odpoledne.
Jednodušší forma pohoštění je ekonomicky méně náročná. Pokrmy se servírují tak, aby nebylo nutné používat talíře a příbory. Serví rují se různé chlebíčky, chuťovky, malé dezerty. To vše je doplněno nabídkou nápojů. Obsluha vše nabízí z mís a podnosů, v průběhu koktejlu se sortiment již nedoplňuje.

Číše vína

Lehká forma občerstvení která trvá zpravidla 30 minut a může být uskutečněna v kteroukoliv denní dobu se nazývá ČÍŠE VÍNA. Je vhodná při vernisážích, různých vládních setkáních, při podpisech smluv nebo slavnostních otevřeních, zahájeních, odhalování slavných monumentů. Při těchto příležitostech se podává zásadně víno nebo šampaňské doplněné o různé pochutiny a různé chuťovky.

Slavnostní menu

Slavnostní menu je v podstatě banket, servis několika chodů zajištěných obsluhou.

Rezervujte si vaší firemní akci ještě dnes

©2018 Tomáš Avrat Catering All rights reserved

Search